Echipa de volei feminin Unic Piatra Neamt a pierdut, miercuri seara, in deplasare, primul meci din saisprezecimile de finala ale Challenge Cup, in fata formatiei USSP Albi (Franta). Romancele au pierdut cu 23-25, 23-25, 17-25. "A fost un meci pe care-l puteam castiga, pentru ca echipa din Albi este o echipa de batut", a declarat presedintele echipei din Piatra Neamt, Vasile Ouatu.

"In volei, nimic nu e imposibil. Norocul nostru e ca jucam duminica in campionat cu Sibiul, un adversar accesibil, care ne poate ajuta sa ne intram in mana, apoi o sa-i primim si noi cum se cuvine pe cei de la Albi in infernul din sala noastra. Calificarea se va juca la Piatra Neamt", a adaugat Ouatu, potrivit NewsIn, citat de gsp.ro.

Antrenorul francez, Stephane Simon vrea victorie si in mansa secunda a 16-imilor: "Echipa din Piatra Neamt a servit bine, dar noi am castigat pentru ca am muncit mai mult. Vom veni la Piatra Neamt sa invingem".

Cel de-al doilea meci se va juca miercuri, 17 decembrie, in sala Ceahlaul, din Piatra Neamt. Pentru a se califica in turul urmator al Challenge Cup, Unic Piatra Neamt va trebui sa castige partida retur cu 3-0, la seturi. Astfel, se va juca un set de departajare, setul de aur, care se disputa pana la 15 puncte.