Emilia Eberle, o fosta gimnasta antrenata in urma cu 30 de ani de sotii Bela si Martha Karoly, a facut o serie de afirmatii socante despre modul cum cei doi antrenori pregateau lotul olimpic. "Nimeni nu e perfect, mai faceam greseli si pentru asta primeam palme, pumni... Aveam pielea dupa urechi zgariata, Martha ne zgaria si ne tragea de par, aveam urme pe tot corpul", a declarat Emilia.

VIDEO: O fosta gimnasta antrenata in urma cu 30 de ani de Bella Karoli e si acum terorizata: Curgea sangele din noi

Pentru a apara imaginea sotilor Karoly, Federatia de gimnastica din SUA a emis un comunicat in care precizeaza ca cei doi au avut un comportament exemplar in relatia cu gimnastele. "Parintii gimnastelor pe care Karoli le-a pregatit nu au depus nicio reclamatie, niciodata, fata de comportmanetul si metodele de pregatire. Gimnastele pe care Karoly le-a pregatit, cum ar fi Mary Lou Retton, Kim Zmeskal si Kerri Strug, toate au vorbit frumos despre experienta pe care au avut-o cu sotii Karoly".

"Acesti oameni care ma acuza sunt niste gunoaie. De-aceea nici nu am chef sa comentez cele spuse de ei", a spus Karoly unor ziaristi din SUA, atunci cand au incercat sa vorbeasca despre cele povestite de Emilia Eberle. Dar intr-o declaratie data in urma cu ceva vreme, Bela Karoly nu a negat acuzatiile si nu a simtit nicio remuscare fata de cele povestite despre ceea ce se intampla la Deva. "Unele gimnaste au amintiri urate, dar altele pot spune ca au fost cele mai frumoase clipe din viata lor!"