"Bute - decizie unanima, final controversat. Andrade l-a simtit pe Bute foarte slabit si a inceput sa il loveasca din toate partile. A reusit sa il puna jos si meciul parea terminat. In timp ce il numara pe Bute, arbitrul s-a intors spre Andrade, spunandu-i sa mearga in colt. In acest fel, arbitrul a irosit cateva secunde extrem de importante, iar Bute s-a putut ridica. Cand s-a intors sa termine numaratoarea, s-a auzit gongul final" - Boxing Scene.

"Gongul ii salveaza ziua lui Bute. Romanul isi pastreaza titlul mondial, dupa ce a suferit in ultimele secunde ale meciului cu Andrade: pus la podea de mexican, Bute s-a ridicat chiar inaintea gongului" - Espn.

"Nu va mai arbitra niciodata un asemenea meci. Arbitrul Marlon B. Wright a distrus finalul unui meci senzational - a transformat o numaratoare pana la 10 intr-una de vreo 30 de secunde! Si Bute (un pugilist mult mai bun decat Andrade), si mexicanul (indestructibil!), dar si boxul meritau un arbitru mult mai bun. Andrade a cerut o revansa, iar Bute a acceptat, "daca trebuie". Probabil ca aceasta revansa nu va veni vreodata" - SB Nation Boxing Blog.