Jocurile olimpice de la Beijing au incepand de marti un site oficial. Platforma informativa integrata este disponibila in limbile chineza, engleza, franceza, spaniola si araba. Siteul cu adresa web www.beijing2008.cn/news va furniza toate informatiile oficiale ale Olimpiadei, difuzand in direct conferintele de presa ale comitetului organizator BOCOG cat si principalele conferinte de presa sustinute de Comitetul international olimpic (CIO) si de membrii comitetului olimpic.

In ce priveste competitiile olimpice, siteul va face cunoscut in timp real programul detaliat al competiitiilor olimpice, rezultatele sportive, statistici tehnice, clasamente si castigatorii medaliilor.

Totodata, vor fi publicate sinteze din ziare si reportaje despre cei mai buni sportivi, cat si dosarele tuturor sportivilor participanti.

Site-ul oficial va transmite integral ceremoniile de deschidere si inchidere a Jocurilor olimpice cat si informatii de la evenimentele culturale ale Olimpiadei.

Pe site pot fi gasite informatii detaliate privind serviciile oferite spectatorilor si reprezentantilor media (bilete, informatii turistice, servicii pentru persoanele cu disabilitati locomotorii, transport, produse olimpice autorizate, etc)