Luni sunt puse in vanzare noi bilete pentru Jocurile Olimpice din august de la Beijing. Cei care vor sa le cumpere online intampina probleme pentru ca sistemul se blocheaza, scrie Reuters citand mai multe comentarii de pe blogurile celor care vor bilete la Olimpiada.

Acestia spun ca se pot inregistra pe pagina respectiva, pot sa completeze campurile cerute, dar sistemul de blocheza cand ajung la pagina unde li se cer datele pentru achitarea biletelor.

"Este pur si simplu frustrant si o pierdere de timp" spune cineva care a renuntat sa mai cumpere online bilete dupa nenumarate incercari esuate.

Un numar de 1.38 milioane de bilete sunt puse, luni, in vanzare pentru 16 sporturi intre care box, fotbal, baseball, volei pe plaja si wrestling.

Sistemul a picat si la punerea in vanzare anterioara, din luna octombrie, astfel incat s-au putut vinde online doar 43 000 de bilete din cele 1,85 de milioane disponibile.

Pana acum au fost vandute doua treimi din cele sapte milioane de bilete. Acesta au mai multe elemente de securitate ca sa nu poata fi copiate.