HotNews.ro v-a tinut la curent cu evolutia meciurilor de box din cadrul galei "Invincibilii", care a inceput de la ora 18:45.

Adrian Diaconu a castigat centura WBC interim la capatul unui meci senzational cu Chris Henry. Pugilistul nostru a condus ostilitatile pana in runda a noua si, chiar daca Henry parea in stare sa intoarca soarta meciului, Diaconu si-a revenit ajutat si de sprijinul suporterilor.Henry a fost la un pas sa fie facut KO in runda a opta! El l-a atras spre colt pe Diaconu, acesta s-a eschivat la toate loviturile americanului si a pornit un asalt senzational asupra americanului, care a fost salvat de bataia gongului! Romanul este campion interimar. Daca va reusi sa il invinga pe Chad Dawson sau acesta va refuza sa lupte cu Adrian, atunci romanul va fi campion absolut.

Ce au hotarat arbitrii:

Prima decizie: Diaconu vs Henry 116-113

A doua decizie: Diaconu vs Henry 115-114

A treia decizie: Diaconu vs Henry 116-113

VIDEO: ADRIAN DIACONU VS CHRIS HENRY: RUNDA FINALA

VIDEO: BUCURIA LUI ADRIAN DIACONU

Viorel Simion l-a invins in 10 runde pe Rudi Encarnacion si a castigat Titlul WBC mediteraneean la categoria pana. Lupta a fost una foarte stransa. Primele trei reprize i-au apartinut lui Encarnacion, dar romanul a revenit si a castigat, ultima repriza fiind urmarita in picioare de spectatori!Arbitrii au decis in unanimitate: 3-0 pentru Simion!

Primadecizie: Viorel Simion vs Rudi Encarnacion 98-91

A doua decizie: Viorel Simion vs Rudi Encarnacion 98-91

A treia decizie: Viorel Simion vs Rudi Encarnacion 99-90

Bogdan Dinu l-a invins in patru reprize pe Stephane Tessier, decizia unanima a arbitrilor fiind 3-0pentru roman. Pugilistul nostru s-a descurcat foarte bine in fata francezului, care nu a stiut decat cum sa primeasca mai bine loviturile lui Bogdan.

Prima decizie: Dinu Bogdan vs Stephane Messier 40-36

A doua decizie: Dinu Bogdan vs Stephane Messier 40-36

A treia decizie: Dinu Bogdan vs Stephane Messier 40-36

Jo Jo Dan l-a trimis la podea pe Balbi in repriza a treia si a castigat centura! Romanul i-a trimis o directa de stanga in plina figura lui Balbi, care s-a prabusit la podea. Acesta a fost ajutat sa se ridice de cei din stafful sau si nu a mai putut minute bune sa se ridice de pe scaun! Bravo Ion Ionut Dan!

VIDEO: JO JO DAN IL FACE KO PE BALBI

Silvio Branco s-a impus in sase reprize in fata lui Abdelkader Benzinia! Italianul a controlat meciul si a castigat cu 3-0 in urma deciziei unanime a celor trei arbitri. Partida a fost una echilibrata, cu schimburi spectaculoase de ambele parti, dar experienta lui Branco si-a spus cuvantul.

Prima decizie: Silvio Branco vs Abdelkader Benzinia 60-54

A doua decizie: Silvio Branco vs Abdelkader Benzinia 59-54

A treia decizie: Silvio Branco vs Abdelkader Benzinia 60-55

Al doilea meci al galei a fost castigat de Cristian Hodorogea! Romanul l-a trimis de doua ori la podea pe adversarul sau in prima repriza. A doua a fost mai echilibrata, dar romanul a condus ostilitatile. Cerisuelo a inceput sa sangereze in a treia repriza, dar spaniolul a incecuput sa loveasca din ce in ce mai bine. Repriza a patra i-a apartinut lui Hodorogea care s-a impus cu 2-1 in urma deciziilor celor trei arbitri.

Prima decizie: Cristian Hodorogea vs Raul Asencio Cerisuelo 39-56

A doua decizie: Cristian Hodorogea vs Raul Asencio Cerisuelo 40-35

A treia decizie: Cristian Hodorogea vs Raul Asencio Cerisuelo 40-35

S-a terminat si primul meci, cel dintre Carl Handy si Vasili Andrianov. Handy este partenerul constant de antrenament al lui Adrian Diaconu. Handy a purtat pana la intrarea in ring un tricou in culorile Romaniei. Meciul a fost destul de echilibrat, insa americanul s-a impus in final. Decizia celor trei arbitri a fost unanima: victorie Handy!

Prima decizie: Carl Handy vs Vasili Andrianov 60-54

A doua decizie: Carl Handy vs Vasili Andrianov 60-56

A treia decizie: Carl Handy vs Vasili Andrianov 60-54