Conferinta de presa organizata la Hotelul Marriot cu ocazia galei de box "Invincibilii" ce va avea loc sambata, a fost marcata de cateva momente autentic romanesti. Mici gafe sau momente hazlii, emblematice mai mult sau mai putin pentru romani.

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu si Rudel Obreja au ajuns inaintea sportivilor si, inainte de sa inceapa conferinta, edilul sef a explicat presei cum se va construi pasajul de la Doamna Ghica. Apoi, cand toata lumea era pregatita, cineva a stins din greseala lumina in sala. Tot primarul Videanu a fost in centrul atentiei, daramand un pahar in momentul in care a vrut sa ii paseze microfonul lui Obreja.

Persoana care a facut prezentarile participantilor la conferinta a uitat sa il introduca in scena si pe Adrian Diaconu, adica cel care va participa in "main event-ul" de sambata seara si de la care asteptam cu totii sa cucereasca titlul mondial. A fost nevoie de interventia lui Rudel Obreja pentru ca Diaconu sa fie si el mentionat

In timpul conferintei, patronul cazionului Mercurius i-a oferit lui Chris Henry 10.000 de dolari pentru a-si tatua pe talpi logo-ul cazinoului.

- As vrea sa ii fac lui Chris Henry o propunere: ii dau 10.000 de dolari daca isi tatueaza pe talpi logo-ul cazinoului meu, pentru ca oricum pana in runda a zecea va cadea la podea si toata lumea o sa-i vada talpile.

- E ok, dar eu nu vreau in dolari, vreau in euro!

- S-a facut! Ii fac aceeasi propunere si lui Balbi, dar lui ii dau doar 6000 de euro pentru ca nu e in evenimentul principal.

Raul Balbi s-a rezumat sa spuna doar trei propozitii atunci cand a luat cuvantul deoarece cuvintele sale au fost traduse din spaniola in... engleza. Sesizand gafa, boxer-ul s-a oprit din discurs si a incheiat sec: "Muchas gracias!"