Multiplică distacția! Multiplică inspirația! Multiplică profitul! Activează Modul Multiplu!

Activează Modul MultipluFoto: Betano

Campionatele europene de fotbal sunt în plină desfășurare, iar Betano ți-a pregătit o surpriză: mizezi pe cel puțin trei selecții și te bucuri de un câștig mai mare atunci când biletul tău este ”verde”.

Cum?

Simți că în Spania favoritele vor câștiga în weekend? Crezi că în Italia vor marca ambele echipe în derby-ul etapei? Sau poate te inspiră o partidă cu multe goluri din Anglia?

Atunci nu mai sta pe gânduri și creează-ți biletul de top pe fotbal. Alege minim trei selecții, iar, dacă acestea sunt câștigătoare, Betano îți oferă un plus de 5% la câștigul tău.

Dacă te simți inspirat și alegi mai mult de trei selecții câștigătoare, extra profitul tău va crește exponențial. Astfel că, la 14 selecții cu ”verde”, vei beneficia de un extra câștig de 70%.

Extra câștig la baschet și tenis

Iar veștile bune de la Betano nu se opresc aici. Modul Multiplu poate fi activat chiar și la tenis și baschet. Singura diferență față de selecțiile din fotbal este aceea că extracâștigul pornește de la numai două selecții și reprezintă 3%.

Află toate detaliile!

Atunci când îți creezi biletul cu selecții multiple, Betano te va informa de fiecare dată cu privire la valoarea extracâștigului și ce pași trebuie să urmezi.

Pentru mai multe detalii despre lista campionatelor, competițiilor și tipurilor de pariuri care beneficiază de Modul Multiplu, intră aici.