Delegația României a obținut o clasare pe poziția a cincea la patinaj viteză în proba de Mix Gender Relay, la Cupa Mondială de la Salt Lake City.

Bianca StănicăFoto: Andre Weening/Orange Pictures/Sh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bianca Stănică și Cosmin Nedelea, rezultat de excepție pentru România

Echipa formată din sportivii de la Corona Braşov a obţinut locul 5 la etapa de Cupă Mondială de patinaj viteză de la Salt Lake City. Echipa de Mixed Gender Relay formată din Bianca Stănică și Cosmin Nedelea a ocupat locul 5 la Cupa Mondială de la Salt Lake City, iar Mihaela Hogaș a ocupat locul 16, în grupa B, în proba de 1000m, cu season best, anunță as.ro.

„Mă bucur enorm pentru obținerea locului 5 în Cupa Mondială la proba de Mix Gender Relay. Este un sentiment unic. Am pregătit intens această probă, iar MEX și Bianca au format o echipă excelentă pentru această competiție dificilă. Ne-am simțit conectați cu această probă de la început și am realizat că este potrivită pentru noi. Este o competiție extrem de tactică și plină de adrenalină, cu o viteză uluitoare și multe decizii decisive luate în ultimul moment.

Un rezultat remarcabil a fost obținut și de către Mihaela Hogaș, care a ocupat locul 16 la 1000m, înregistrând cel mai bun timp alergat în acest sezon. Mihaela progresează de la un concurs la altul, iar viitorul ei strălucește. Aceasta a fost cea mai dificilă Cupă Mondială din acest sezon, cu un număr total de 275 de sportivi din 27 de țări.

Sunt extrem de mulțumit de aceste rezultate și de îndeplinirea obiectivului meu de a califica din ce în ce mai mulți participanți la Cupele Mondiale de seniori în fiecare an. Cel mai important lucru este că toți fac parte din Clubul Corona.” - a declarat Bogdan Stănescu, antrenorul sportivilor.