Cel mai citit articol de natație din anul 2023 o are protagonistă pe românca Andreea Drăgoi (21 de ani).

Andreea DrăgoiFoto: Instagram

Site-ul Swim Swam, o publicație care tratează cu maximă atenție înotul mondial, la curent cu toate competițiile și toate informațiile importante, a alcătuit topul celor mai citite articole din 2023.

Primul loc este ocupat de materialul despre Andreea Drăgoi, o sportivă din România, studentă în Statele Unite ale Americii. Andreea, câștigătoarea mai multor concursuri de Miss, a depășit borna celor 80.000 de urmăritori pe Instagram.

Românca nu poate scoate bani din asta din cauza regulamentelor privind drepturile de publicitate în sportul universitar american.

Pentru a-și menține independența financiară, Andreea a lucrat 20 de ore săptămânal ca salvamar în fiecare an de studenție.

„Toată lumea e surprinsă când aude de jobul meu. Sincer, e singura mea variantă. Doar atât pot lucra în campus, din cauza vizei. E frustrant că nu pot monetiza munca din online. Totul e o luptă acum. Sper să se schimbe ceva. Avem vise, avem obiectivele noastre. Vrem să putem beneficia de pe urma numelui nostru”, a spus Drăgoi în cel mai citit articol al site-ului Swim Swam din 2023.

CITIȚI CONTINUAREA PE GSP.