Fost campion la categoria pană și ușoară retras în 2021, Conon McGregor a anunțat „cea mai mare revenire din istoria sportului”, pentru un meci pe care îl va dezvălui chiar în prima zi a noului an.

Conor McGregorFoto: PX Images/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Conon McGregor și-a anunțat revenirea în ring

„Cea mai mare revenire din istoria sportului”, a scris el pe contul său X (Twitter). "Voi anunţa data meciului meu şi adversarul meu în ziua Anului Nou 2024", a mai postat el.

Conor McGregor, în vârstă de 35 de ani, a luptat ultima dată în meciul pierdut în faţa lui Dustin Poirier, în iulie 2021. De atunci, zvonurile privind o revenire au circulat în mod regulat.

Şeful UFC (Ultimate Fighting Championship), Dana White, care visează la o revenire pentru mult aşteptatul UFC 300 din aprilie anul viitor, a confirmat recent existenţa unor negocieri cu Conor McGregor: „Vom găsi o soluţie. Suntem în discuţii”, conform News.ro.

Dar nu este exclus ca revenirea lui Conor McGregor în competiţie să aibă loc în afara UFC. „Saudiţii vorbesc cu mine să mă lupt cu Manny Pacquiao”, a declarat el recent pe reţelele de socializare, sugerând că nu ar fi imposibil pentru el să participe la un meci de box foarte profitabil.