Norocul la masa de joc a năvălit la timp pentru un împătimit de ruletă. La început de lună a cadourilor, la Târgu Jiu s-a dat un premiu de zile mari: 541.943,56 lei la Jackpotul Cards Spades, în sala de jocuri Magnum.

Câștig fabulous la Magnumbet în prag de Sărbători: peste 100.000 de euro la jackpot Foto: Magnumbet

Pe 4 decembrie, sala de jocuri Magnum din Târgu Jiu a fost gazda magicului moment, când Mădălin, un client fidel și pasionat de ruleta electronică, a pus mâna pe o avere la celebrul Jackpot Cards.

Jackpotul consistent face casă bună cu locația Magnum, iar astea nu sunt vorbe-n vânt. Este al doilea premiu acordat în respectiva locație, evenimente plăcute pentru orice jucător și, mai ales, petrecute la intervale relativ scurte de timp.

Minunea de pe 4 decembrie s-a întâmplat în momentul când cărțile au transformat o miză simplă într-un munte de bani care, cu siguranță, îi fac lui Max Sărbătorile de Iarnă pline de zâmbete și de cadouri.

Premiul i-a fost deja înmânat câștigătorului, care a intrat în posesia frumoasei sume de bani încă de a doua zi. Promptitudinea plății arată seriozitatea mărcii Magnum față de clienții care îi calcă pragul.

Magnum nu înseamnă doar o experiență terestră. Brandul oferă și o performantă platformă online, www.magnumbet.ro, unde clienții pot experimenta aceeași emoție a jocului atât în mediul land-based, cât și online.

Sloturile de top disponibile și pe platforma online aduc laolaltă entuziasmul jocului și posibilitatea câștigurilor considerabile.