Bernadette Szocs s-a oprit în sferturile turneului de tenis de masă de la Frankfurt, după ce a fost învinsă în cinci seturi de nipona Hina Hayata, scor 11-7, 7-11, 11-6, 9-11 și 9-11.

Bernadette SzocsFoto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Bernadette Szocs, învinsă de Hina Hayata în sferturile WTT Champions Frankfurt

După un parcurs fantastic la turneul de tenis de masă WTT Champions Frankfurt, Bernadette Szocs a fost eliminată în faza sferturilor.

Sportiva legitimată la CSA Steaua București a fost învinsă de către nipona Hina Hayata, ocupanta locului 4 mondial, la capătul unui duel aprig și foarte disputat.

Szocs s-a impus în primul set cu scorul de 11-7, însă a cedat actul secund cu același scor.

Românca noastră a câștigat setul al treilea și chiar a condus cu scorul de 9-6 în actul al patrulea, dar jucătoarea care a cucerit bronzul mondial a revenit și a trimis meciul în decisiv.

Setul decisiv a fost la fel de intens și de spectaculos, ambele jucătoare demonstrând că merită un loc în careul de ași, dar nipona a avut câștig de cauză și s-a calificat mai departe.

Astfel, Bernadette Szocs încheie competiția de la Frankfurt în primele opt.

În drumul spre sferturi, Szocs le-a eliminat pe Annett Kaufmann (11-5, 12-10, 11-4) și pe campioana olimpică Chen Meng (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10).