Meciul de hochei dintre Sheffield Steelers și Nottingham Panthers a fost marcat de tragedie fără margini. Adam Johnson a murit la vârsta de 29 de ani, după ce a fost tăiat la gât în urma unui duel bizar la centrul terenului.

Hochei pe gheataFoto: Sean Berry / AP / Profimedia

Hocheistul Adam Johnson a murit la vârsta de 29 de ani în timpul meciului dintre Sheffield Steelers și Nottingham Panthers

Sheffield Steelers și Nottingham Panthers s-au întâlnit sâmbătă seara în faza grupelor din Challange Cup la hochei, însă partida a fost marcată de un eveniment tragic.

În vârstă de 29 de ani, Adam Johnson a murit pe teren, în urma unui duel bizar la mijlocul terenului. În fața a peste 8.000 de spectatori, cu 6 minute înainte de finalul reprizei a doua, Johnson a fost implicat într-un duel pentru puc la mijlocul terenului, iar adversarul l-a tăiat la gât cu patina și a început să sângereze foarte tare.

Acesta a reușit cumva să se îndrepte către banca tehnică, însă din cauza sângerării abundente nu a mai putut fi salvat.

„Toți membrii Nottingham Panthers sunt cu adevărat devastați să anunțe că Adam Johnson a murit tragic în urma unui accident ciudat la meciul din Sheffield de aseară. Nottingham Panthers ar dori să transmită gândurile noastre și condoleanțe familiei lui Adam, partenerei sale și tuturor prietenilor săi în acest moment extrem de dificil. Toată lumea din club, inclusiv jucătorii, personalul, conducerea și proprietarul, are inima zdrobită de vestea morții lui Adam.

Adam, numărul nostru 47, nu a fost doar un jucător remarcabil de hochei pe gheață, ci și un mare coechipier și o persoană incredibilă, care avea toată viața în față.” - se arată în comunicatul oficial emis de către cei de la Nottingham Panthers.