CS Volei Alba Blaj a început cu victorie în prima rundă a Ligii Campionilor la volei, după ce a învins-o cu scorul de 3-0 (25-23, 25-16, 25-18) pe CS Gran Canaria.

Meci de voleiFoto: Agostino Gemito/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

CS Volei Alba Blaj, victorie cu CS Gran Canaria în Liga Campionilor la volei

CS Volei Alba Blaj, de 7 ori câștigătoare a titlului în România, a început cu dreptul grupa de calificare în următorul tur al Ligii Campionilor și a învins-o pe CS Gran Canaria, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-16, 25-18).

În primul set s-a mers cap la cap până la scorul de 8-8, însă Ter Brugge și Kockarevic, nou venite în acest sezon la Alba, au ieșit în evidență, adunând puncte importante pentru echipă.

În seturile doi și trei, Alba Blaj a dominat de la început până la sfârșit, iar victoria nu a putut fi pusă sub semnul întrebării.

Liga Campionilor, Grupa 2

1. CS Volei Alba Blaj 6p

2. KP Brno 3p

3. CS Gran Canaria 3p

4. Hapoel Kfar Saba 0p.

De știut:

  • Sunt două grupe de câte 4 echipe, primele două avansând mai departe. În grupa în care se află Alba au rămas însă doar 3 pentru că team-ul Hapoel Kfar Saba nu a putut face deplasarea din cauza evenimentelor aflate în desfășurare în Israel. Meciurile pe care trebuia să le dispute au fost declarate pierdute, 0-10, pentru neprezentare.