Echipa națională de handbal a României va începe miercuri campania de calificare pentru Campionatul European din 2024, iar Cristina Neagu a avut un discurs motivant înaintea meciului de debut.

Cristina NeaguFoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

România întâlnește Bosnia și Herțegovina în primul meci din preliminariile pentru CE 2024

În Sala Sporturilor de la Mioveni, echipa națională de handbal a României va disputa miercuri primul meci din grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024 (de la ora 17:30).

Tricolorele antrenate de Florentin Pera vor primi vizita Bosniei și Herțegovinei, iar Cristina Neagu a avut un mesaj motivant înaintea confruntării de miercuri.

„Este un prim meci din noua campanie de calificare la EURO. Este cumva clar că vom porni din postura de favoriți, însă nu subestimam adversarul. Jucăm acasă, dorim să înceapă cu dreptul, să obținem o victorie categorică.

Sper că oamenii vor veni în număr cât mai mare la sală, să ne susțină, avem nevoie de sprijinul lor, ne dorim să câștigăm, după care să plecăm în Grecia, unde dorim să obținem o nouă victorie și să înceapă această campanie așa cum se cuvine.” - a fost mesajul Cristinei Neagu, potrivit Digi Sport.

România se mai află în Grupa 1 de calificare pentru Euro 2024 alături de Croația și Grecia.