Cu doar două victorii în acest sezon competițional, echipa de handbal feminin a Rapidului ocupă locul 8 în Liga Florilor după 3 etape. Oficialii clubului au luat decizia de a se despărți de antrenorul Kim Rasmussen.

Kim RasmussenFoto: Henning Bagger / AFP / Profimedia

David Ginesta Montes va fi noul antrenor al Rapidului

Echipa de handbal feminin a Rapidului are parte de un start de sezon foarte modest, cu doar două succese și 4 înfrângeri.

Giuleștencele au pierdut în ultima etapă din Liga Florilor și derby-ul cu CSM București (25-21), iar joi clubul a anunțat despărțirea de Kim Rasmussen și staff-ul său.

„Kim Rasmussen, Bo Rudgaard și CS RAPID au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Kim și lui Bo pentru colaborare și le dorim mult succes în carieră!

Toată suflarea rapidistă va fi alături de voi, împreună suntem siguri că vom duce RAPID acolo unde merită, atât în Liga Campionilor cât și în competiția internă!

Începând de mâine, staff-ul tehnic al echipei va fi format din: David Ginesta Montes – antrenor principal, Florin Ciupitu – antrenor secund, Mehmedalija Mulabdic – antrenor cu portarii şi Rareș Fortuneanu – director tehnic.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.