După o vară foarte agitată pe piața transferurilor, Premier League a început extrem de interesant, iar după patru etape scurse din noua stagiune se poate discuta deja despre o luptă la titlu.

FotbalFoto: freepik.com

Așadar, după primele patru runde o avem pe primul loc pe Manchester City, campioana en-titre de altfel. Cetățenii au adunat maximum de puncte, bifând patru victorii în patru meciuri, dar și un golaveraj de 11-2, cel mai bun din campionat la ora actuală.

Locul doi este ocupat de Tottenham, cu zece puncte, londonezii reușind un start de sezon excelent, în ciuda faptului că l-au pierdut pe Harry Kane, golgeterul și căpitanul echipei din Nordul Londrei.

Podiumul este completat de Liverpool, tot cu zece puncte, la fel ca Spurs, dar cu un golaveraj puțin mai slab. Cormoranii au înregistrat un egal și trei succese în primele patru etape, două dintre victorii fiind reușite în inferioritate numerică.

În continuare clasamentului le avem pe West Ham și Arsenal, tot cu zece puncte, diferența făcând-o golaverajul.

Practic aceste cinci echipe, la care o putem adăuga și pe Brighton, au fost cele mai puternice în startul sezonului, însă cu siguranță nu se vor bate toate la titlu.

Alte echipe cu pretenții de titlu, atât prin numele lor, cât și prin investițiile din ultimul an, ar fi Manchester United și Chelsea. Totuși, după patru etape scurse ambele formații sunt în a doua jumătate a clasamentului, niciuna nereușind măcar să aibă un golaveraj pozitiv.

Bineînțeles, Newcastle, revelația sezonului anterior, va emite pretenții cel puțin la locul patru, însă este greu de crezut că formația de pe St. James Park se va bate la titlu.

Ce spun cotele la pariuri

Dacă aruncăm o privire peste cotele la pariuri sportive în ceea ce privește viitoarea campioană a Angliei, pare să fie o competiție extrem de dezechilibrată. Manchester City este favorita certă cu o cotă de 1.35, urmată la mare distanță de Arsenal (cotă 8.00) și Liverpool (cotă 10.00).

Alte favorite nici măcar nu putem spune că există, ținând cont că Tottenham (cotă 25.00), Manchester United (cotă 35.00), Chelsea (cotă 50.00) sau Newcastle (cotă 60.00) sunt văzute cu șanse extrem de mici la ridicarea trofeului.

Cum poți paria fără depunere

În cazul în care ești microbist și pasionat de pariuri sportive, trebuie să știi că poți paria pe echipele preferate sau pe rezultatele în care ai încredere chiar fără să fie nevoie să depui bani.

Majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online pun la dispoziție diferite oferte de bun-venit fără depunere, cum ar fi freebet-uri sau rotiri fără depunere. Poți urmări site-urile de specialitate care centralizează astfel de oferte și să le activezi pe cele care ți se par mai atractive.

Așadar, deși au trecut doar patru etape, lucrurile par destul de clare în Premier League, cel puțin în opinia caselor de pariuri. Specialiștii consideră că vom avea parte de o luptă în trei, cu Manchester City, Liverpool și Arsenal în centrul atenției. Ce-i drept, jocul și rezultatele din startul campionatului confirmă acest lucru, însă este destul de devreme pentru concluzii.

Oricând pot apărea lucruri neprevăzute precum accidentarea unui jucător de bază, iar în ceea ce privește acest lucru putem preciza situația lui De Bruyne care va lipsi până aproape la finalul anului 2023.

Dacă alegi să pariezi pe favoritele tale, nu uita să o faci responsabil și să nu aloci decât sumele pe care ți le permiți a le pierde.

Image by jcomp on Freepik