​Magnumbet, companie cu capital integral românesc, vine la Entertainment Arena Expo 2023, cel mai important eveniment al sectorului jocurilor de noroc din România, cu propuneri atractive pentru viitorii parteneri.

Jocuri de norocFoto: freepik.com

Magnum are multe săli de jocuri în regiunea Dobrogei şi a devenit o referinţă în domeniul jocurilor de noroc din regiune mai ales datorită manierei în care s-a dezvoltat. Vorbim despre una dintre companiile specializate care a căutat să ofere în sălile de jocuri o atmosferă de divertisment pentru români. De asemenea, compania urmărește să se extindă la nivel naţional, iar platforma online este un pas important în demers.

La Entertainment Arena Expo, tradiţionalul târg anual al industriei jocurilor de noroc, care va avea loc în perioada 5-7 septembrie 2023, la Pavilionul Romexpo din Bucureşti, Magnumbet va avea amenajat un stand, unde îşi va prezenta oferta de servicii în domeniul în care este unul dintre jucătorii activi de pe piaţă. Pentru că Magnumbet cunoaşte piaţa de la firul ierbii, din experienţa practică şi managerială!

Magnumbet îşi propune să pună la dispoziția partenerilor cele mai sofisticate şi competente instrumente, care să permită dezvoltarea și stabilitatea afacerilor în gambling, la un nivel confortabil și profitabil pentru ambele părți. Astfel, Magnumbet se adresează în special operatorilor locali, pentru care are cele mai bune oferte din piaţă.

Pentru a se ridica la cele mai înalte aşteptări, Magnumbet a achiziţionat deja cele mai noi terminale pentru pariuri, de ultima tehnologie şi cu un ecran mare şi performant. Aceste terminale de pariuri sunt foarte fiabile şi ușor de folosit, iar prin utilizarea lor se acoperă şi deficitul de personal şi de casieri pe care îl resimt toţi operatorii.

Magnumbet anunţă, de asemenea, că îşi păstrează şi oferta de asociere, cu toate că odată cu aceasta confuzie legislativă poate aduce modificări în desfăşurarea anumitor parteneriate.

Participarea Magnumbet la cea de-a 15-a ediţie a Entertainment Arena Expo va permite, astfel, identificărea unor noi oportunităţi de dezvoltare, precum şi interacţiunea directă cu specialiştii şi adevăraţii profesionişti din domeniul jocurilor de noroc!