Am plecat la drum cu patru echipe, dar sita tururilor preliminare a cernut nemilos. Astfel, România a ajuns în playoff-ul Conference League cu două echipe, Farul și Sepsi încercând să pătrundă în premieră în grupele competițiilor europene. Adversare vor fi două echipe din fotbalul scandinav, două formații extrem de incomode în fața cărora fotbalul românesc își va da examenul sezonului. Pe Betano, cu Bet Builder activat, se poate ajunge la o cotă de peste 30 pe același bilet, mizând pe cele două meciuri ale echipelor din România, după cum vom vedea în continuare.

FotbalFoto: freepik.com

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de joi, 24 august, am ales meciurile echipelor Sepsi și Farul din playoff-ul Conference League. Cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte am ales un total de șapte pariuri diferite pentru o singură cotă, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur bilet.

Sepsi – Bodo/Glimt (joi, 20:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)

Șansă dublă – 1X (cota 1.83)

Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 1.90)

Sepsi cornere – Peste 3.5 (cota 1.87)

La doar al doilea sezon din istorie în competițiile europene, Sepsi a depășit pragul din sezonul precedent, când era eliminată de Djurgarden în turul 3 preliminar. O nouă echipă nordică apare acum în calea covăsnenilor, Bodo Glimt fiind una dintre surprizele sezonului trecut, după un 6-1 de răsunet contra Romei lui Mourinho. Sepsi n-a pierdut niciun meci pe teren propriu în actualul sezon (2 victorii și 3 egaluri). Ultimele trei meciuri de acasă ale covăsnenilor s-au încheiat cu același scor, 1-1. Bodo/Glimt are patru victorii în ultimele cinci partide și vine la Sf.Gheorghe după trei victorii consecutive în care au marcat trei goluri în fiecare meci. Echipa norvegiană a marcat de fiecare dată în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile.

Farul – HJK Helsinki (joi, 20:00)

Rezultat final – Farul (cota 1.70)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)

Campioana României sezonul trecut, Farul traversează cel mai bun sezon în cupele europene din istoria clubului. Cu cinci victorii din șase meciuri, Farul a ținut steagul sus pentru România și nu a dezamăgit până acum, deși au existat câteva momente delicate în acest parcurs. Echipa lui Gheorghe Hagi a câștigat toate meciurile de pe teren propriu în această campanie europeană (1-0 cu Sheriff, 3-2 cu Urartu și 3-0 cu Flora Tallinn). HJK Helsinki este campioana Finlandei, fiind eliminată în turul doi din Liga Campionilor de Molde (0-3 la general). HJK a continuat apoi în Europa League, unde a fost scoasă în turul 3 preliminar de Qarabag. Adversara Farului n-a obținut nicio victorie în cele trei deplasări din Europa, dar a marcat în două din cele trei meciuri de afară.

Cota 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri ale echipelor românești rămase în cupele europene poți ajunge la o cotă cumulată de 30.52, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.526 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Mai multe meciuri de joi seara, din preliminariile Conference League, vor putea fi urmărite în direct pe site și în aplicația Betano.