Așa cum te-am obișnuit, suntem dedicați în a-ți oferi siguranță, eficiență și rapiditate pentru tranzacțiile tale. Dacă până recent erau posibile doar depunerile prin Apple Pay, de acum poți realiza și retrageri de bani prin aceeași metodă.

Pe Betano poți retrage câștigurile tale prin Apple Pay Foto: Betano

Pe Betano, platforma ta preferată betting, vei descoperi o experiență ușoară, rapidă și eficientă de a depune dar, și mai important, de a-ți retrage banii câștigați! Cea mai recentă versiune Betano oferă posibilitatea de a retrage fondurile din contul de joc prin intermediul Apple Pay. Astfel, toți utilizatorii de iPhone sau iPad poate face o depunere doar prin simpla apăsare a unui buton și, tot la fel de simplu, își pot retrage câștigurile!

Fondurile pot fi retrase înapoi către contul tău Apple Pay și vor merge direct pe același card folosit pentru a efectua depunerea.

De asemenea, nu uita că, pentru cardurile VISA înrolate în sistemul Visa Direct, banii retrași vor ajunge pe card în aproximativ 30 de minute de la solicitarea retragerii, iar în cazul cardurilor Revolut nu există niciun comision perceput de banca emitentă. Pentru a verifica dacă poți primi fonduri pe card, confirmă cu banca emitentă a cardului tău, înainte de a solicita retragerea.

Cu Apple Pay, pe Betano pot fi retrase sume cuprinse între 40 de lei (minim) și 180.000 de lei (maxim).

În ceea ce privește depunerile de fonduri prin Apple Pay procesul este unul cât se poate de simplu! Mai întâi, verifică dacă banca la care ai cont acceptă Apple Pay. Odată depășit acest mic amănunt se trece la pasul următor, anume adăugarea cardului bancar în Apple Pay și accesarea secțiunii Depuneri de pe site-ul Betano în dispozitivul Apple. Va fi selectată ca metodă de plată Apple Pay și în final, ultimul pas, confirmarea tranzacției. O depunere prin Apple Pay, pe Betano, este realizată instantaneu.

Alte metode de plata disponibile pe Betano

Poți face depuneri și retrageri și prin alte metode, cum ar direct pe cardul bancar, prin transfer bancar sau platformele Skrill, Paysafecard și Neteller. Toate acestea sunt procesate în cel mai scurt timp de operatorii noștri, depunerile fiind prelucrate instantaneu prin toate metodele mai puțin cea a transferului bancar care este influențată de timpii de procesare ai instituțiilor bancare.

În plus, Betano oferă posibilitatea de a depune bani cash în contul de jucător, prin opțiunea Betano Cash. Cu un simplu cod generat pe site-ul Betano orice jucător cu cont la Betano poate merge la orice stație SelfPay să își alimenteze contul.

Există peste 9000 de puncte SelfPay disponibile în toată țara, acestea putând fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7.