Adrian Feher, managerul echipei de volei masculin SCM Zalău, a afirmat că antrenorul Dragan Kobiljski nu a fost capabil să conducă și a plâns tot drumul până la Belgrad, după ce fiica acestuia de 13 ani a fost ucisă în atacul de la şcoala din Belgrad.

atac armat la o scoala din BelgradFoto: Betaphoto / Sipa Press / Profimedia Images

>> Kostas, băiatul de 13 ani care a ucis 9 oameni, este cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii

Dragan Kobiljski, devastat după ce fiica sa a fost ucisă în atacul de la școala din Belgrad

Feher a mai spus că jucătorii şi oficialii de la SCM Zalău vor merge la înmormântarea fetiţei, potrivit News.ro.

„Şi noi suntem părinţi şi astfel de lucruri te afectează. Dragan Kobiljski este un om foarte cumsecade, l-am ales ca fiind un antrenor tânăr, fericit, cu putere extraordinară de muncă.

A luat decizia de a pleca cu Dusan Stojsavljević. Dusan l-a însoţit la Belgrad, nu era în stare să conducă, a plâns tot drumul. Împreună cu toţi de aici vom merge la Belgrad la înmormântare să-i oferim tot suportul nostru.

În funcţie de data înmormântării, vom încerca să jucăm şi meciul cu Rapid. Fetiţele au fost aici la Zalău, două fetiţe reuşite, cu atât mai mult îmi pare rău, le ştiam şi ştiam ce familie frumoasă sunt” - Adrian Feher, manager SCM Zalău.

>> Masacrul de la școala din Belgrad: Băiatul a tras 57 de gloanţe în câteva minute / Noi detalii despre elevul de 13 ani care și-a ucis opt colegi

SCM Zalău dorește amânarea meciului cu Rapid

La rândul său, directorul sportiv Gabriel Terheş a afirmat că s-au făcut demersurile pentru amânarea meciului cu Rapid din campionat, programat sâmbătă.

„Pe toţi ne-a marcat această tragedie şi nu putem găsi cuvinte să-i alinăm durerea. Am acceptat fără discuţie, fără tăgadă, ca Dusan să meargă cu el. Nu se putea vorbi cu el, nici la telefon, nu ne putem imagina durerea lui. Doar Dumnezeu îi poate oferi puţină alinare.

Am făcut diligenţele pentru a amâna meciul cu Rapid. Jucătorii noştri sunt dărâmaţi, a fost un antrenament doar să-i ţină puţin în priză” - Gabriel Terheș, director sportiv SCM Zalău.

Potrivit Sport Klub, fiica antrenorului este una dintre victimele masacrului de la şcoala „Vladislav Ribnikar” din cartierul Vračar, o zonă selectă din Belgrad. Un elev de clasa a VII-a a ucis, miercuri, mai multe persoane la şcoala din Belgrad unde învăţa.

Băiatul de 14 ani a venit la şcoală cu pistolul tatălui său şi a deschis focul. Opt copii şi un agent de securitate au fost ucişi, iar şase elevi şi un profesor al şcolii respective au fost răniţi şi sunt în prezent spitalizaţi.

Dragan Kobiljski (52 de ani) este antrenorul echipei din Zalău din septembrie 2022, când s-a prezentat la lot după ce a participat, ca secund, cu naţionala Serbiei, la Campionatul Mondial.

El a pregătit anterior Radnicki Kragujevac în ţara natală, iar alte cluburi la care a activat sunt Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad.

>> Motivul băiatului care a omorât nouă persoane și a rănit alte șapte / Ce a spus copilul când a sunat la Poliție

>> VIDEO Scandal în Serbia, după ce șeful poliției din Belgrad a prezentat lista neagră pe care o făcuse atacatorul cu persoanele pe care voia să le omoare