Magnumbet vine cu cele mai bune cote şi pentru meciul U Cluj - UTA Arad, din semifinalele Cupei României, programat, joi, 27 aprilie, de la ora 19:00, pe Cluj Arena, şi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

​Magnumbet pariază pe Cupa RomânieiFoto: Magnumbet

U Cluj şi UTA Arad se întâlnesc în a doua semifinală din Cupa României, într-un moment în care ambele echipe sunt mai interesate de campionat, acolo unde luptă pentru evitarea retrogradării.

U Cluj este pe locul 5 în play-out, cu 26 de puncte, cu patru puncte peste locurile de baraj şi cu nouă puncte deasupra locurilor direct retrogradabile, şi vine după o victorie în ultimul meci din campionat, 1-0 acasă cu CS Mioveni.

Pentru a ajunge în semifinale Cupei României, U Cluj a trecut în play-off de Concordia Chiajna cu 2-0 (d), a terminat apoi pe locul 2 în Grupa C, în care a obţinut o victorie, 4-0 cu CSM Alexandria (d) şi două rezultate de egalitate, 1-1 cu CFR Cluj (a) şi 0-0 cu Rapid (a), iar în sferturile de finală a trecut cu 2-1 de Hermannstadt (d).

Ardelenii au cota 1,63 la Magnumbet pentru o calificare în finala Cupei României, indiferent de metodă (90 de minute, prelungiri, penalty-uri).

Din păcate, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău nu a depus actele pentru a obţine licenţa pentru cupele europene, din cauza neîndeplinirii unor criterii financiare, astfel că în situaţia în care va câştiga Cupa României nu va putea evolua în Conference League.

UTA Arad ocupă locul 8 în play-out, cu 18 puncte, cu un singur punct mai mult decât FC Argeş, echipa de pe locul 9, primul direct retrogradabil, şi este la şase puncte în urma celor de la FC Voluntari, care sunt pe locul 6, primul care asigură menţinerea în prima ligă a României.

Arădenii au pierdut ultimele două meciuri din campionat, 0-2 acasă cu FC Botoşani şi 1-2 în deplasare cu Chindia Târgovişte, motiv pentru care Laszlo Balint a fost demis şi înlocuit cu Mircea Rednic, aflat la prima echipă pe care o pregăteşte de la despărţirea de Dinamo, din decembrie 2021.

UTA Arad a ajuns pentru prima oară după 57 de ani în această fază a competiţiei după ce a trecut în play-off de Foresta Suceava cu 1-0 (d), a câştigat apoi Grupa B în care a obţinut două victorii, 3-1 cu Gloria Buzău (d) şi 3-0 cu CS Mioveni (d), şi un rezultat de egalitate, 2-2 cu FCSB (a), iar în sferturile de finală a trecut cu 1-0 (a) de FC U Craiova.

UTA Arad are cota 2,14 la Magnumbet pentru a trece de U Cluj în semifinalele Cupei României, indiferent de metodă (90 de minute, prelungiri, penalty-uri).

În ultimul meci direct dintre cele două echipe, disputat în play-out, pe 1 aprilie 2023, UTA Arad s-a impus pe teren propriu în faţa lui U Cluj cu 2-0, după golurile marcate de Postolachi (23) şi Milosevic (26).

Alte cote interesante oferite pentru meciul U Cluj - UTA Arad de Magnumbet:

  • 2,16 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în timpul regulamentar de 90 de minute;
  • 1,51 pentru pronostiucul peste 1,5 goluri: cel puţin două goluri marcate în meci, în timpul regulamentar de 90 de minute;
  • 3,15 pentru pronosticul minutul primului gol 1-15: cel puţin un gol marcat în meci până în minuutl 15.