Capitala României va organiza între 8 și 14 august unul dintre cele mai importante evenimente din pokerul european din această vară. 888poker LIVE Bucharest Festival face parte din calendarul turneelor live organizate în mari orașe din Europa. Bucureștiul se află așadar într-o companie selectă, alături de orașe europene de top, precum Londra, Madrid sau Barcelona.

PokerFoto: Magnumbet

888 este unul dintre cele mai populare site-uri de poker cu licenta in Romania și pe plan mondial, are o interfață intuitivă și plăcută iar varietatea oferită, promoțiile și inovațiile constante reprezintă elemente care i-au adus încrederea publicului din România și alte zeci de țări din lumea întreagă.

România este pusă astfel și în acest an pe harta pokerului la cel mai înalt nivel. Pasionații de poker din țara noastră vor avea ocazia să își încerce abilitățile alături de jucători din toată lumea, care sunt așteptați în București între 8 și 14 august la unul dintre cele mai tari turnee live. Evenimentul face parte din calendarul turneelor live organizate de acest operator de top în 2023, fiind al patrulea festival live al anului.

În ultimii ani, a devenit o tradiție ca acest brand să organizeze turnee live în România, prin care să le ofere utilizatorilor o experiență de excepție și în mediul offline, în condițiile în care online se pot bucura zilnic de cele mai tari jocuri și turnee.

Iar evenimentele LIVE fac parte din politica platformei de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a se distra la cote înalte și în mediul offline pentru o experiență cât mai bună. Spre exemplu, în 2022, evenimentul land based organizat la Marriott Sheraton Hotel din București a avut un succes răsunător, iar cele 16 turnee găzduite s-au bucurat de o prezență considerabilă.

În aceste condiții, nu este surprinzător că Bucureștiul a fost inclus pe harta bună a pokerului european și în 2023 cu un nou eveniment de top în materie de poker live. Iar surprizele se vor ține lanț în perioada următoare și pe platforma online, acolo unde utilizatorii vor avea ocazia să câștige pachete la turnee live prin finalizarea unor provocări.

Un român a câștigat Main Event-ul de la Madrid

Primul eveniment din calendarul live 2023 a avut loc între 13 și 23 ianuarie, la Madrid, în superbul Casino Gran Via, o clădire cu istoric bogat și arhitectură aparte. Câștigătorul Main Event-ului a fost un român, Adrian Marin, care a reușit să plece acasă cu 92 de mii de euro din fondul total de premiere de 394.544 de euro.

Acesta a fost cel mai bun rezultat din cariera lui Marin, care a reușit să își îmbunătățească performanța de la WPT Marrakech 2009, când a obținut 72.507 euro. În Main Event-ul de la Madrid au mai terminat în bani și alți jucători români: Nicolae Suciu (2.800 euro), Andrei Gabriel (2.000 euro), Ciprian Nastasiu (1.800 euro), Sorin Hașoti (1.800 euro) și Bogdan Vulcan (1.600 euro).

Al doilea eveniment din calendarul LIVE a avut loc la Londra, între 9 și 12 februarie. Și aici au participat jucători români, cu rezultate notabile pentru Iosif Spulber și Marian Calota. Tot la Londra a avut loc și al treilea eveniment al anului, începând cu 13 aprilie. Evenimentele din Londra au avut loc în prestigiosul Cazino Grosvenor Victoria (The VIC), ce se află între Hyde Park și The Regent's Park.

Festivalul din Barcelona are loc între 10 și 22 mai

Acțiunea se va muta în Spania, în Barcelona, între 10 și 22 mai. Acest oraș este recunoscut la nivel mondial pentru pasiunea arătată față de jocul de poker și se anunță așadar o asistență impresionantă, așa cum s-a întâmplat și la evenimentele din trecut. Dincolo de asta, Barcelona are o istorie bogată și va reprezenta o oportunitate bună pentru participanții la turneu să exploreze și un oraș superb. Sagrada Familia, La Rambla, piața La Boqueria, Parcul Guell și clădirile superbe sub semnătura lui Gaudi sunt câteva dintre obiectivele turistice ce nu merită ratate.

După evenimentul de la București, dintre 8 și 14 august, calendarul se va încheia tot în Londra, un oraș care iubește cu adevărat pokerul. Va fi un nou eveniment de top în care participanții vor avea ocazia să își încerce abilitățile cu jucători de top din toată lumea, dar în același timp vor putea întâlni și ambasadorii de brand.