După ce Andeea Ana câștigase aurul la categoria 55 kg la Campionatul European de Lupte de la Zagreb, Alexandra Anghel (72 kg) a cucerit aurul, după prima finală europeană din cariera de seniori.

Alexandra AnghelFoto: Inquam Photos / Alberto Groşescu

Două medalii de eur pentru România la Campionatul European de Lupte Alexandra Anghel a trecut în finală de Buse Cavusoglu Tosun din Turcia.

Este a doua medalie de aur a României, după ce joi Andreea Ana Beatrice (55 kg) a învins-o în finală pe unguroaica Erika Bognar.

România are și două medalii de bronz la Campionatul European de Lupte de la Zagreb, cucerite de Krista Incze și Cătălina Axente.

„Aurul European este al Alexandrei Anghel!

Al doilea titlu continental pentru România este adus de luptătoarea Alexandra Anghel (72 kg), care câștigă prima finala europeană de Seniori din cariera sa!

Alexandra a învins-o pe adversara din Turcia Buse Cavusoglu Tosun, după o finală plină de emoții!! Ce meci și ce bucurie pentru Alexandra Anghel!

Felicitări, Alexandra! Felicitări antrenorilor Nikolay Stoyanov, Adina Popescu, Marin Filip, antrenorului descoperitor Aurel Cimpoeru, staff-ului medical precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și parcursul ei!”, a anunțat Federația Română de Lupte pe rețelele de socializare.