Clubul spaniol Real Valladolid a dezvăluit fără să vrea faptul că Sergio de la Fuente, căpitanul echipei de baschet, duce o viață amoroasă dublă.

Sergio de la FuenteFoto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Potrivit Marca, secretul baschetbalistului a ieșit la iveală după ce gruparea iberică a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care l-a felicitat pe acesta și pe partenera sa Laura pentru nașterea fiicei lor.

„Bine ai venit pe lume, Carlota! Şi felicitări Laura şi Sergio pentru această veste grozavă! Încă o veveriţă în familie!”, a postat Real Valladolid pe Twitter.

Înainte ca postarea să fie ștearsă, soția lui Fernando San Emeterio (fost jucător al grupării Real Valladolid, în prezent antrenor secund la Valencia) a dezvăluit că Sergio de la Fuente a fost până de curând iubitul surorii ei.

„Uau! Ei bine, ce surpriză! Băiatul ăsta a fost iubitul surorii mele până mai ieri. De trei ani. Fie ca el să fie foarte fericit şi să trăiască dragostea dublă”, a spus Alicia San Emeterio, soțul ei confirmând.

Astfel, s-a descoperit că Sergio de la Fuente a avut două relaţii cu două femei în aceeaşi perioadă de timp, având o fiică cu una dintre ele.