Magnumbet stă bine la jocuri virtuale. Și, poate mai important, este o platformă de jocuri frecventabilă, în sensul că deține licență valabilă, recunoscută în România.

La Magnumbet, nu poți greși de la punctul cu var: provocarea Football Penalty DuelFoto: Magnumbet

Football Penalty Duel permite pariarea pe meciurile virtuale de la loviturile de departajare de fotbal dintre echipe. Jocul se derulează într-un format de Cupă din 16 țări.

Este un joc de ligă de fotbal de ultimă generație, combinat cu o interfață de utilizare inteligentă și ușoară, precum și o varietate de opțiuni de pariere cu vizualizare 3D super-realistă a fotbalului.

Au fost adunate aceste elemente pentru a fi creat cel mai bun joc virtual de penalități de fotbal cu cote fixe. Asta înseamnă meciuri de fotbal live cu penalități la fiecare câteva secunde.

Jocul combină piețele de pariuri pe meciuri complete și pariurile dinamice în joc, care se actualizează după fiecare penalizare.

Jucătorii pot urmări turneul și echipele, precum și se pot bucura de o rezoluție înaltă de pariuri 24/7.

Jocul este un turneu virtual de lovituri de departajare 24/7, care asigură emoție mare în orice moment.

Pariuri rapide și dinamice la fiecare câteva secunde plus opțiune de cash-out pentru toate pariurile.

Câștigătorul meciului RTP – 1/2 91,5%

RTP Următorul scor de penalizare/rată 90,5% Handicap RTP/Handicap asiatic – Câștigător joc cu normă întreagă cu o variabilă de 91,5%

RTP Under/Over (U/O) – Total goluri, numărul de penalități marcate în meci 91,5%

Penalități RTP sub/peste (U/O) luate 91,5%

RTP Va merge la moarte subită? 91,5%

Total de goluri pentru meciuri RTP 90,5%

RTP Ambele echipe vor marca X Penalty 91,5 %

RTP Ambele echipe vor rata X Penalty 91,5 %

Scorul exact RTP 89 %

Certificare: Marea Britanie

Casa de certificare: SIQ

Magnumbet te ajută să-ți iei zborul: Aviator

În ultimii ani, industria jocurilor video s-a dezvoltat într-un ritm rapid, cucerid nișa iGaming. Iar Magnumbet ține pasul cu nou.

Unele dintre cele mai mari cazinouri online le-au oferit jucătorilor oportunitatea de a paria pe eSports, iar lansarea Aviator a fost următoarea mișcare logică. La Magnumbet, o platformă sigură de jocuri, Aviator se poate rezuma prin sloganul „aviația dă senzația”!

Aviator a fost lansat într-un an 2019 nu atât de îndepărtat și, deși a durat ceva timp pentru a atrage atenția jucătorilor, acum este unul dintre cele mai populare jocuri din cazinourile online.

Dacă vă întrebați dacă ar trebui să încercați, citiți recenzia de mai jos, deoarece conține toate informațiile esențiale pe care trebuie să le știți despre Aviator. Și, dacă ai norocul, vei avea un zbor lung!

Avantaje și dezavantaje ale jocului Aviator

Pro

Joc ușor și distractiv de jucat

Nu este un slot de cazinou tradițional

Joc social

97% RTP

Contra

Nu este disponibil la cazinourile offline

Jocul Aviator nu are rânduri și linii de plată. Nici nu trebuie să aliniați simboluri identice, pentru a declanșa o funcție. În schimb, aveți un avion care zboară pe ecran. La un moment dat, zboară. Cu cât zboară mai mult, cu atât multiplicatorul devine mai mare, iar plata dvs. crește exponențial.

Cu toate acestea, dacă nu apăsați butonul „retragere” înainte ca avionul să zboare, veți pierde pariul. Aceasta este partea dificilă. Aviatorul este un joc generat de numere aleatorii, ceea ce înseamnă că nu știi niciodată dacă avionul s-ar prăbuși în a 2-a sau a 20-a secundă după începerea rundei. În acest timp, multiplicatorul poate atinge cifre uimitoare.

Vestea bună este că la fiecare 8 până la 30 de secunde începe o nouă rundă, așa că ai șansa de a compensa pierderile sau de a-ți dubla câștigurile.

Puteți plasa două pariuri simultan. Puteți încasa din timp unul dintre ele, dacă doriți să vă minimizați pierderile. Dacă sunteți un căutător de senzații tari, le puteți lăsa pe amândouă până când se acumulează o plată mare.

Regulile jocului de sloturi Aviator

Plasați un pariu (sau două) și așteptați câteva secunde până începe runda următoare;

Pe măsură ce avionul zboară prin ecran, multiplicatorul crește;

Încasați la momentul potrivit înainte ca avionul să se prăbușească sau, altfel, pierdeți pariul;

Fii atent, totuși. Dacă apăsați prea devreme butonul „retragere în numerar”, este posibil să pierdeți o plată incredibilă;

5 motive pentru care ar trebui să încerci Aviatorul?

Total diferit de toate jocurile slot pe care le-ai jucat vreodată;

RTP ridicat de 97%;

Nu trebuie să te gândești la o strategie, este un joc bazat pe noroc;

Compatibil cu dispozitivele mobile;

Rezultatul este 100% aleatoriu, dar puteți încasa oricând;

Aviator Slot RTP și volatilitate

Aviatorul vine cu o volatilitate de 97%, așa că îl putem defini ca un slot cu volatilitate medie-scăzută. Ceea ce o face diferită de celelalte sloturi este că, în mare măsură, aveți control asupra plăților, deoarece puteți încasa oricând doriți. În comparație, dacă joci un slot video tradițional, nu poți apăsa un buton și nu poți face ca rolele să nu se mai rotească (în timpul unui joc de bază).

Turneu – există așa-numitul turneu Avirace în care jucătorii câștigă puncte bonus, iar cei care ajung pe primele locuri câștigă bani și pariuri gratuite.