Noul Betano Master este aici, gata pentru cele mai tari dueluri din ultima parte a sezonului de Liga 1! Faci predicții GRATUITE pentru fiecare meci din playoff și playout, aduni predicții consecutive corecte și intrii astfel în cursa pentru premii!

Noul Betano Master îți poate aduce 1.000.000 de surprize fără rulajFoto: Betano

În plus, poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj!

În acest nou joc gratuit, de pe Betano, ești provocat să prezici corect o serie de situații, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite, răspunzând la întrebările pentru fiecare meci din Liga 1!

Fiecare întâlnire din Liga 1 va cuprinde o serie de întrebări (dileme) cu două răspunsuri. Poți alege o singură dilemă pentru un meci. De exemplu, iată cum arată prima rundă a Noului Betano Master, disponibilă deja pe site:

FC Voluntari - AFC Hermannstadt (17 martie, ora 17:30)

  • Ambele echipe marchează - DA/NU
  • Echipa care va înscrie în prima repriză: FC Voluntari - DA/NU
  • Primul gol va fi înscris înainte de minutul 36 - DA/NU
  • Echipa care va înscrie în repriza secundă: FC Voluntari - DA/NU

Tot ce trebuie să faci este să alegi întrebarea (dilema) în care ai cea mai mare încredere, să ne dai predicția și apoi să aștepți stabilirea acesteia!

Orice predicție corectă îți mărește Seria și vei urca în clasamentul cu premii garantate în valoare totală de 500.000 Lei, iar dacă vei reuși să atingi 31 de predicții corecte consecutive, atunci vei câștiga/împărți cele 1.000.000 Surprize fără rulaj!

PROVOCĂRILEBETANO MASTER

Atunci când trimiți o predicție nouă, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului, alături de seria ta, progresează și Provocările tale.

Nu uita, fiecare Provocare are o durată specifică. Iată care sunt cele 3 tipuri diferite de provocări și ce poți câștiga:

  • Serie de Predicții Corecte – obține 5 predicții corecte consecutive pentru finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga un 20 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga un 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes! ​​​​​​​