După ce a afirmat săptămâna aceasta că Eduard Novak primește ilegal rentă viageră, Sindicatul Național Sport și Tineret aduce noi acuzații la adresa ministrului Sportului.

Eduard NovakFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Eduard Novak se antrenează în birou, în timpul programului

Sursa citată menționează că Novak şi-a adus antrenorul personal, aparatele şi bicicleta în biroul ministerial pentru a se antrena în timpul programului, atunci când acesta ar trebui să-şi îndeplinească atribuţiile.

„Degeaba deţii funcţia de ministru, dacă nu profiţi la maxim de ea. Asta a înţeles ministrul Sportului, care şi-a adus antrenorul personal, aparatele şi bicicleta în biroul ministerial din strada Vasile Conta pentru a face antrenamente în timpul programului, atunci când, oficial, ar trebui să îşi îndeplinească atribuţiile.

În ce ţară din lume un demnitar mai face asta în timpul programului, în biroul instituţiei? Ministrul şi-a instalat în cabinet un sistem complet de antrenament de ciclism indoor.

Pentru propriul program de pregătire, şi-a adus echipamente, susţinătoare de efort, energizante, medicamentaţie, prosoape, săpun, geluri de duş şi feon pentru uscat părul; urmează preparatorul fizic, maseurul, terapeutul şi nutriţionistul.

Acum nu rămâne decât să-i premieze toţi cei care fac parte din stafful tehnic, că vorba aceea, au şi ei nevoile lor, iar Novak este cel mai darnic demnitar, atunci când este vorba de bani publici” - Sindicatul Naţional Sport şi Tineret.

SNST l-a acuzat în această săptămână pe Novak că încasează renta viageră deşi şi-a anunţat revenirea în activitate, iar în trecut a notat că ministrul şi-a premiat ilegal tatăl, scrie News.ro.