​Pe o platformă sigură și legală, Magnumbet propune o ofertă variată și actualizată de jocuri pentru amatori de cazinouri online.

Jocuri cazinouriFoto: freepik.com

Mustang Gold

Un slot cu real potențial, Mustang Gold oferă un câștig mare, de până la 12.000 X miza, ceea ce este fabulos fie și pentru un astfel de slot. Lansat la începutul anului 2019 de către producatorul Pragmatic Play, dispune de RTP 96.53% și volatilitatea medie-ridicată. Miza este variată, ai ocazia să mizezi pe sume cuprinse între 0.25 și până la 125 RON per rotire completă.

Caștigurile pot să vină în 25 de modalități diferite. Beneficiază de funcții speciale, muzică ambientală, cât și de jackpot progresiv.

Simbolurile specifice temei slotului sunt cei doi cai, Mustang Alb și Mustang Negru, Șerif și Ajutorul de șerif. A, K, Q si J sunt simboluri obișnuite, des întâlnite la aparate cu animale de la Pragmtic Play, dar și al altor provideri.

Wild este un simbol care ajută la obținerea unui câștig pe liniile de plată. Acesta apare pe rolele 2, 3, 4 si 5, subistituind toate celelalte simboluri cu excepția Scatter, Collect și Simbol bani.

Sloturile providerului Pragmatic Play nu vin doar cu grafică superioară, ci te invită să le poti accesa atât de pe laptop/PC, cât și prin intermediul dispozitivelor mobile.

Este un slot pe care merită să îl incerci, cu atât mai mult când poți face asta atât pe bani reali pentru că este licențiat de ONJN sau îl poți testa și pe bani virtuali. Mustang Gold este disponibil atât în varianta clasică, cât și pe dispozitivul mobil, indiferent de sistemul de operare.

Love Joker

Intră la categoria păcănele noi. Acest slot de la Play’n Go vine cu o grilă formata din 3 rânduri X 3 role și 5 linii de plată fixe, unde exisăa simboluri cu fructe și septari.

Love Joker conține doar 5 simboluri de plată – dublu Șeptari (este cel mai bine plătit), Șeptari si 3 simboluri cu fructe Cireșe, Lămâi și Prune. Nu există simbol Wild, dar avem un Scatter, reprezentat de însuși Joker, care apare doar pe tamburul din mijloc.

Love Joker este un joc de păcănele simplu, cu un gameplay ușor de controlat, lesne de înțeles.

Simbolul Scatter Love Joker poate să aterizeze doar pe rola 2, cea din mijloc. Atunci când o face, declanșează funcția Respin.

7 Sins

7 Sins online este o experiență unică încă de la primul spin pe care îl dai. Totul se datorează celor 7 domnițe frumoase, ce reprezintă fiecare câte un păcat, și misterului ce se strecoară în jurul lor. De pe acum îți spun: este un slot la care trebuie să ai răbdare și să pariezi sume mici, constant. Doar așa vei ajunge la câștigurile mari la care visezi. Jucătorii cu experiență îl consideră un slot volatil, așa că bucură-te de atmosferă și urmărește fără grabă câștigul cel mai mare. Ce câștig? De 150.000 de monede!

Jocul 7 Sins online este ideal pentru cei ce iubesc frumosul deoarece tematica lui este cu adevărat specială. Și când spun specială, mă refer la faptul că fiecare element ce alcătuiește grafica lui este ales de către cei de la Play’n Go cu mare atenție. Scopul este ca acest joc de păcănele să te poarte într-o lume plină de mister și senzualitate. Și reușește de minune să facă acest lucru.

În această lume ești întâmpinat de 7 domnițe seducătoare, fiecare reprezentând câte un păcat: pofta trupească, nesațul, lăcomia, lenea, furia, invidia și mândria. Aspectul acestor femei frumoase este unic și vorbește de la sine. Astfel, vei ști imediat ce păcat i se potrivește fiecăreia. Pe lângă aceste simboluri seducătoare, vei mai găsi și alte simboluri la aparate 7 Sins gratis. Acestea sunt asul de inimă roșie, cel de inimă neagră, cel de romb și pe cel de treflă.

Jocul 7 Sins demo este o altă creație inedită a celor de la Play’n Go. Slotul a fost lansat pe 24 noiembrie 2016 și, deși nu poate fi considerat nou, îndeplinește toate condițiile unui joc de păcănele modern. Poate fi jucat atât pe desktop, cât și pe mobil sau pe tabletă.