​În ultimele două optimi de finală din Liga Campionilor la fotbal, de la ora 22.00, miercuri se joacă meciurile Inter - FC Porto și RB Leipzig - Manchester City.

Cote curajoase la Magnumbet pe meciurile de miercuri din optimile Ligii Campionilor la fotbalFoto: Magnumbet

La Milano, Sergio Conceição, tehnicianul portughezilor de la Porto, îl va reîntâlni pe fostul coleg său de la Lazio, Simone Inzaghi, aflat acum pe banca grupării lombarde.

Liga Campionilor este tot ce i-a mai rămas bun în acest sezon Interului, campioana de acum două sezoane din Serie A. Acum, mai mult de locul 2 nu poate prinde. Are 47 de puncte, fiind pe poziția secundă, la 15 puncte de liderul Napoli. Echipa n-are liniște. Belgianul Romelu Lukaku nu se regăsește, dar măcar la mijloc au început să confirme Mkhitarian și Calhanoglu.

FC Porto este tot pe locul 2 în campionatul intern. Dar distanța de liderul Benfica este recuperabilă, de numai 5 puncte.

Patru dueluri directe au avut loc într-un an calendaristic între cele două, în 2005. Apoi nimic, la nivel oficial, doar un 3-2 pentru Inter, într-un joc de verificare din 2006. Inter și Porto s-au înfruntat în optimile de finală ale Ligii Campionilor: 3-1 în martie, acum 18 ani (hat-trick Adriano), dar și un 2-1 în faza grupelor, cu dubla lui Cruz. Porto are o victorie cu 1-0 și o remiză, 1-1.

Porto i-a recuperat, cel puțin pe hârtie, pe toți cei trei titulari care au lipsit duminică. Sergio Conceição i-a inclus pe Uribe și pe Galeno în lista celor 25 de convocați.

La Magnumbet, remiza la Milano are cota 3.7.

Celălalt joc pare dezechilibrat. Nemții sunt pe locul 5 în Bundesliga. Vin după un succes, 3-0 cu Wolfsburg, dar înainte au dezamăgit, 1-2 cu Union Berlin. „Cetățenii” au fost zdruncinați de remiza cu Nottingham, scor 1-1. Sunt doar două puncte de liderul Arsenal, care are și un meci în minus disputat.

În jocuri directe, Leipzig a învins acasă cu 2-1, dar s-a predat în deplasare, 3-6. Ambele, în faza grupelor din 2021.

La Magnumbet, victoria oaspeților are cota 1.94.