​​Team Giannis, condusă de grecul Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), a câştigat pentru prima oară NBA All-Star Game, duminică seara, după ce a învins echipa lui LeBron James, scor 184-175.

LeBron James si Jayson TatumFoto: Rick Bowmer / AP / Profimedia

Team Giannis a învins Team LeBron și a câștigat NBA All-Star Game 2023

Accidentat la încheietura mâinii drepte, Antetokounmpo a terminat partida din Vivint Smart Home Arena (Salt Lake City) cu doar două puncte.

De cealaltă parte, LeBron a marcat 13 puncte, a oferit 4 pase decisive și a reușit o singură recuperare. Căpitan de echipă pentru a șasea oară, James a suferit prima sa înfrângere.

Jayson Tatum, cele mai multe puncte din istoria NBA All-Star Game

În fața a 17.886 de spectatori, eroul serii a fost Jayson Tatum, care a înscris 55 de puncte și a doborât recordul lui Anthony Davis (52 în 2017). Jucătorul celor de la Boston Celtics, care a evoluat pentru Team Giannis, a mai reușit 10 recuperări și 6 pase decisive și a fost desemnat MVP.

„Înseamnă totul pentru mine. Recordurile sunt făcute pentru a fi doborâte, așa că îl voi păstra cât de mult pot, dar sunt sigur că peste câțiva ani va veni cineva care va încerca să îl doboare” - Jayson Tatum.