Adrenalina celor mai tari partide se trăiește acum și mai intens! Joacă și tu gratuit Betano Master și poți câștiga Surprize fără rulaj!

Cel mai tare concurs gratuit de predicții revine pentru finala Cupei Mondiale a Cluburilor FIFA 2022™Foto: Betano

REAL MADRID - AL HILAL, RUNDĂ DE ÎNCĂLZIRE LA BETANO MASTER!

Cum se joacă? Este foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebările “Cine va câștiga partida?”, “Câte goluri se vor marca?”, “Cine va fi primul marcator în meci?” și intri în cursa pentru Surprize!

Crezi că Real Madrid se va impune, se vor marca peste 2.5 Goluri și Rodrygo va deschide scorul? Perfect! Dă-ne predicțiile tale GRATUIT și noi te premiem pentru inspirația de microbist adevărat!

Galacticii pot câștiga sâmbătă a 5-a Cupă Mondială a Cluburilor FIFA în 9 ani și sunt favoriți cerți pentru a o face în fața arabilor de la Al Hilal, cu o cotă de 1.26pe Betano.

În plus, formația lui Ancelotti poate ridica al 10-lea trofeu consecutiv pentru o echipă din Europa, setând clar dominanța cluburilor de pe Marele Continent!

BAYERN - PSG ȘI LIVERPOOL - REAL MADRID, PROBE DE FOC LA BETANO MASTER!

Continuăm seria concursului gratuit de predicții cu 2 runde ce vor marca mult așteptata revenire a Ligii Campionilor!

14 februarie, Ziua Iubitorilor de Fotbal! - Bayern o primește pe teren propriu pe Paris-Saint Germain în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar partida va fi disponibilă GRATUIT la Betano Master!

Dacă te simți inspirat și crezi că Messi va marca, PSG se impune și se marchează cel puțin 2 goluri, dă-ne predicțiile și intră în cursa pentru premii!

Doar o săptămână mai târziu, Liverpool o va întâlni pe Real Madrid pe Anfield Road, în reeditarea finalelor din 2018 și 2022, iar partida va constitui o nouă ocazie să ne arăți măiestria ta în predicții!

Mai mult decât atât, în fiecare săptămână europeană, de marți până joi, pe Betano te așteaptă Euromisiunea dedicată spectacolului cupelor europene! Îți susții favoriții și câștigi Surprize ără rulaj pentru extra-ditracție!

Ce mai aștepți? Hai pe Betano și trăiește la Cote Maxime cele mai tari partide de fotbal cu Mega Cote, Bet Builder+, Betano Master și sute de pariuri speciale! E Fun să fii Fan!​​​​​​​