Vicecampioana României la handbal feminin, CSM București, a anunțat luni transferul franțuzoaicei Laura Flippes. Din stagiunea următoare, aceasta se va alătura echipei pregătite de Adrian Vasile.

Adrian VasileFoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Laura Flippes a semnat cu CSM București

Interul-dreapta a semnat pe o perioadă de doi ani și se va alătura lotului abia din stagiunea viitoare, deși a fost dorită începând cu această iarnă, conform anunțului de pe site-ul oficial.

„Încă o veste bună vine către fanii CSM Bucureşti! Cu toate că ne-am dorit ca această mutare să se realizeze încă din această iarnă, din păcate acest lucru nu a fost posibil, suntem încântaţi să vă anunţăm că din stagiunea următoare, pe postul de inter-dreapta, ni se alătură Laura Flippes!”, a anunțat CSM București, pe rețelele de socializare.

Laura Flippes are în palmares medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Europene și Mondiale, contribuind cu peste 150 de goluri la aceste performanțe.

„Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM București pentru următoarele două sezoane! Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor și de abia aștept să joc acum cu ele!

Va fi și prima mea experiență în afara Franței și sunt nerăbdătoare să descopăr Bucureștiul! Vreau să câștig tot, cred că echipa este una ambițioasă și sper să ajut clubul să își atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM București!", a declarat jucătoarea din Franța.

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă:

CSM București, încă un transfer important - A adus o campioană mondială

O jucătoare de bază și-a prelungit contractul cu CSM București