CSM București, vicecampioana României la handbal feminin, a anunțat vineri că a reușit să-i prelungească contractul jucătoarei Emilie Hegh Arntzen. Norvegianca este campioană europeană en-titre, titlu cucerit alături de naționala țării sale în urmă cu doar două săptămâni.

Emilie Hegh ArntzenFoto: NTB Scanpix / Alamy / Alamy / Profimedia

Emilie Hegh Arntzen și-a prelungit contractul cu CSM București

„Proaspăt încoronată regină a Europei cu reprezentativa Norvegiei, persoana responsabilă cu răspândirea energiei pozitive în echipă şi mereu acolo unde este nevoie de ea, atât în defensivă, cât şi în atac, Emilie Hegh Arntzen continuă la CSM Bucureşti!

Credem cu tărie în continuitate şi ne dorim un grup omogen, condiţii esenţiale pentru progres şi succes!

Emilie rămâne astfel să ne încânte cu zâmbetul său şi visează la un nou trofeu de Liga Campionilor, alături de CSM Bucureşti!” - mesajul echipei CSM Bucureşti.

„Sunt foarte fericită să îmi prelungesc contractul cu CSM Bucureşti! Mi-a plăcut la nebunie să joc aici şi aştept cu nerăbdare restul sezonului, precum şi ceea ce ne este rezervat pentru viitor!” - Emilie Hegh Arntzen.

De știut despre Emilie Hegh Arntzen

Pe lângă titlul european cucerit în 2022, Emilie se mai poate lăuda cu bronzul olimpic în 2016, aur şi argint mondial (2021 şi 2017), precum şi alte trei medalii de aur la Europene (2014, 2016, 2020).

De asemenea, Arntzen a mai câștigat Liga Campionilor în 2021 alături de Vipers. Jucătoarea a cucerit patru titluri naționale în Norvegia, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Gjerpen IF şi Byasen HE.