​Superstarul fotbalului american Tom Brady şi top modelul brazilian Gisele Bundchen au confirmat, vineri, că au decis să divorţeze, informează AFP.

Tom Brady si Gisele BundchenFoto: Aurore Marechal / PA Images / Profimedia

Tom Brady și fotomodelul Gisele Bundchen au confirmat divorțul

Anunţul a pus capăt multor săptămâni de speculaţii în publicaţiile mondene privind tensiunile conjugale provocate de revenirea quarterback-ului în activitatea competiţională, după doar o lună şi jumătate de la anunţul retragerii.

„În aceste zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul după 13 ani de mariaj. Noi am ajuns la această decizie pe cale amiabilă şi cu recunoştinţă după anii petrecuţi împreună", a spus Brady (45 ani) pe Instagram.

Tom Brady a revenit în activitate la echipa Tampa Bay Buccaneers, după ce în februarie îşi anunţase retragerea din activitatea sportivă.

Giselle Bundchen, în vârstă de 42 de ani şi unul dintre cele mai bine plătite top-modele din lume, s-a căsătorit cu Tom Brady pe 26 februarie 2009.

Ei au împreună doi copii - un fiu, Benjamin, născut în decembrie 2009, şi o fiică, Vivian, născută în 2012. Tom Brady mai are un fiu, născut în august 2007 din relaţia sa cu actriţa Bridget Moynahan, transmite Agerpres.