Legendarul Manny Paquiao s-a prezentat joi sub formă de hologramă, la Los Angeles, la conferinţa de presă de prezentare a meciului prin care revine în ring, relatează AFP.

Manny PacquiaoFoto: JAM STA ROSA / AFP / Profimedia

Îmbrăcat cu un costum gri şi purtând cămaşă albă, Pacquiao şi-a făcut apariţia prin hologramă de la Seul, printr-un duplex virtual realizat de Proto, o premieră pentru boxul mondial.

La 43 de ani, Pacquiao îl va înfrunta pe sud-coreeanul DK Yoo în data de 10 decembrie, într-un meci demonstrativ la Seul. Fondurile obţinute din organizarea evenimentului vor fi folosiţi pentru ajutorarea oamenilor fără adăpost din Filipine şi familiilor ucrainene victime ale războiului.

„Voi încerca să demonstrez că Pacquiao este încă prezent în box. Este revenirea mea în ring, boxl este pasiunea mea şi va trebui să muncesc mult, chiar dacă este un meci demonstrativ” - Manny Pacquiao.

Adversarul lui Paquiao, DK Yoo, este un specialist în arte marţiale cu 655.000 de abonaţi pe YouTube.

„Este o onoare să îl înfrunt”, a afirmat DK Yoo, care se vede învingător: „Sunt mai înalt şi mai tânăr”.

Manny Pacquiao s-a retras din activitatea sportivă în august 2021, după ce a fost învins de cubanezul Yordenis Ugas. El a părăsit ringul cu un palmares de 72 de victorii, opt înfrângeri şi două rezultate nule, scrie News.ro.

El revine însă în ring şi chiar nu exclude o revanşă cu Floyd Mayweather, care l-a învins în 2015.