​Ştafeta mixtă de 4x100 m liber a României, din care face parte şi David Popovici, a câștigat vineri medaliile de argint în cadrul Campionatelor Mondiale de Natație pentru Juniori de la Lima (Peru).

David PopoviciFoto: Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia

David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea și Rebecca Diaconescu au încheiat cursa cu timpul de 3:30.39, câștigând astfel medaliile de argint.

Aurul a fost cucerit de Ungaria (3:30.03), în timp ce Italia s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului (3:32.54).

Ştafeta mixtă de 4x100 m liber, clasament medalii

Vlad Stancu, bronz la 800m liber

Vlad Stancu (17 ani) a reușit să câștige vineri a doua sa medalie la CM de Juniori de la Lima, sportivul nostru bifând bronzul în proba de 800m liber. Stancu cucerise cu doar două zile în urmă argintul în proba de 400m liber.

România, rezultate extraordinare la Mondialele pentru juniori de la Lima

Primele medalii ale României la Campionatele Mondiale de la Lima a fost aduse de Vlad Stancu (argint la 400 m liber) și ștafeta masculină de 4x100 m liber (aur).

S-ar putea să te intereseze și:

Legendarul Alexander Popov, întrebat dacă ar concura împotriva lui David Popovici - Răspunsul spectaculos oferit de multiplul campion olimpic

Senzaționalul David Popovici, văzut prin ochii fostului recordman la 100m liber: Este înfricoșător câte poate să îmbunătățească