Dinamo Bucureşti, campioana en-titre a României la handbal masculin, va juca primul meci din ediţia 2022-2023 a Ligii Campionilor în ziua de 14 septembrie, cu SC Magdeburg, potrivit anunţului de marţi al EHF.

Minge de handbalFoto: Antoine Massinon / AFP / Profimedia

Dinamo, debut cu SC Magdeburg în Liga Campionilor sezonul 2022-2023

Dinamo se va reuni joi în vederea noului sezon competiţional, în care va evolua şi în grupa A a Ligii Campionilor.

Adversarele din cea mai importantă competiţie continentală sunt cu PSG Handball, SC Magdeburg, GOG, FC Porto, Telekom Veszprem, Orlen Wisla Plock şi HC Zagreb.

Campioana României va debuta pe teren propriu, în 14 septembrie, cu SC Magdeburg, echipa cu care va juca şi în ultima etapă din grupa A, în deplasare, în 1 martie 2023.

Deţinătoarea trofeului este formaţia FC Barcelona, care va juca în grupa B.

Dinamo Bucureşti a anunţat, tot marţi, ultimul transfer din lotul pentru stagiunea 2022-2023: sârbul Lazar Kukic. El a semnat pe două sezoane şi vine de la Benfica Lisabona, cu care a câştigat în 2022 European League.

Kukic este al doilea câştigător de cupă europeană din 2022 care se alătură echipei Dinamo, după Ali Zein (FC Barcelona).

Startul oficial al sezonului va fi în 18 august, cu Supercupa României, dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, transmite News.ro.