Cristina Vărzaru, câştigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor și componentă de bază a CSM Bucureşti la succesul din 2016, a revenit alături de „Tigroaice”. Fosta jucătoare va ocupa funcția de team-manager.

Cristina VarzaruFoto: Facebook - CSM Bucuresti

Cristina Vărzaru, team-manager la CSM București

Vărzaru va coordona activitatea echipei feminine de handbal a CSM Bucureşti, începând cu data de 1 iulie.

„Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM Bucureşti şi sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă! Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simţit excelent în teren şi am energia şi dorinţa de a performa cel puţin la fel de bine şi din perspectiva noului rol, acela de team manager!

Şi când spun cel puţin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la Bucureşti! Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului şi să pornim împreună la un nou drum frumos şi încununat de reuşite”, a declarat Cristina Vărzaru.

În ultimii 4 ani, Cristina Vărzaru a fost Secretarul General al Federaţiei Române de Handbal, contribuind activ la elaborarea de regulamente şi proiecte destinate dezvoltării handbalului, fiind totodată şi cadru universitar al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport.

Campioană mondială şi europeană de tineret, vicecampioană mondială cu prima reprezentativă a Românei în 2005, de 4 ori câştigătoare a Ligii Campionilor şi multiplă campioană naţională şi câştigătoare de cupă, atât în România, cât şi în Danemarca – acesta este palmaresul sportiv al Cristinei Vărzaru.

Vlad Enăchescu, manager operațional al CSM București

CSM Bucureşti l-a cooptat şi pe Vlad Enăchescu, în postura de manager operaţional. Enăchescu, om de televiziune cu experienţă în sport şi comunicare de peste două decenii, va avea rolul de a asigura un management profesionist al pilonilor de bază ai compartimentului handbal: educarea şi instruirea copiilor din oraş, precum şi înalta performanţă a echipelor de seniori.

„Am fost mereu atras de provocări şi acum am primit cu şi mai mare bucurie propunerea venită din partea conducerii clubului! Pentru că de fapt este o revenire şi sunt convins că putem relua totul fix de acolo unde am lăsat lucrurile! Consider esenţială organizarea, profesionalizarea şi eficientizarea sportului, absolut obligatorii în contextul european şi în cel mondial.

Sunt om de echipă şi am convingerea că experienţa Cristinei Vărzaru, coroborată cu planurile de acţiune foarte bine puse la punct vor aduce din nou bucurie şi zâmbet pe chipurile suporterilor noştri!

Avem ambiţii mari şi ne dorim cât mai multe performanţe de care bucureştenii să fie cu adevărat mândri! La CSM Bucureşti nu există decât un singur obiectiv: VICTORIA! Campionat, Cupă, Final 4 de Liga Campionilor – acestea au fost, sunt şi vor fi mereu obiectivele „tigroaicelor”! Hai CSM!”, a afirmat Vlad Enăchescu.