CS Dinamo București a anunțat sâmbătă că a obținut semnătura lui Vlad Moldoveanu, veteran ce a condus echipa naţională a României spre performanţe la toate categoriile de vârstă.

Vlad MoldoveanuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Acesta a absolvit colegiul American University în Statele Unite, urmând apoi să joace la Benetton Treviso în Italia, Le Havre în Franţa, Kalev Cramo în Estonia, PGE Turow şi Stelmet Zielona Gora în Polonia, U-BT Cluj Napoca în România, Demir Insaat în Turcia, Ifaistos Limnou în Grecia iar cel mai recent a condus pe CSO Voluntari către două Cupe ale României şi o medalie de argint.

Pe lângă acestea, a mai cucerit 3 titluri naţionale (Estonia, Polonia şi România), Campionatul European U18 Div. B alături de Echipa Naţională a României şi o sumedenie de alte distincţii individuale.

Vlad a avut dueluri cu cele mai bune echipe din Europa, atât la nivel de campionat cât şi în EuroLeague, EuroBasket şi Europe Cup.

Este cunoscut că un veritabil „lunetist” dar şi un lider în vestiar şi pe teren. Moldoveanu a încheiat sezonul precedent cu medii de 12.4 puncte, 6.1 recuperări şi 2.4 pase decisive şi a fost vital în drumul echipei sale către finala LNBM, anunţă Dinamo.