​Ronnie O'Sullivan participă în aceste zile la o serie de meciuri demonstrative, iar campionul mondial en-titre a reușit să facă spectacol: a bifat breakul maxim (147).

Ronnie O'SullivanFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

The Rocket a jucat un meci contra sportivei Nutcharut Wongharuthai, campioană mondială snooker la feminin. Odată instalat la masa de joc, Ronnie a impresionat, iar breakul de 147 vorbește de la sine despre acest lucru.

Ronnie O'Sullivan și Academia de snooker pe care o va inaugura în Singapore

Campion mondial la Crucibile pentru a șaptea oară (în acest an), O'Sullivan va inaugura în curând o academie de snooker în Singapore.

Academia se va numi RoSSA, are o suprafață de 16.000 de metri pătrați și include, printre altele, 16 mese de snooker și alte 16 de biliard.

„În loc să deschidem Academia în Regatul Unit, unde snookerul este deja bine stabilit, credem că Asia este viitorul sportului.

Singapore, cu legăturile sale puternice cu restul Asiei și reputația sa de oraș global pentru evenimente, ne va servi drept o trambulină puternică pentru a ne îndeplini planurile” - Ronnie O'Sullivan, citat de Eurosport.uk.

La inaugurare (care va avea loc pe 18 iunie 2022), O'Sullivan va juca, printre altele, un meci demonstrativ cu talentalul Zhao Xintong, cel despre care Ronnie spune că va ajunge să domine snookerul mondial în următoarea perioadă.

Breakul de 147 de puncte reușit de Ronnie O'Sullivan: