Gabriela Szabo a afirmat într-o postare pe Instagram că decizia lui Nicușor Dan, primarul Capitalei, de a o demite de la conducerea CSM București nu are o bază documentară.

Gabriela SzaboFoto: Hotnews

Gabriela Szabo reacționează după ce a fost înlăturată de la conducerea clubului CSM București

Fosta mare atletă a precizat că a aflat această veste prin intermediul rețelelor de socializare.

„Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin 'detasarea' mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior' (al clubului). Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului” - Gabriela Szabo, pe Instagram.