Nicușor Dan, primarul Capitalei, a anunțat vineri într-o postare pe Facebook că a demis-o pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM București. Principalul motiv este reprezentat de rezultatele slabe înregistrate de clubul sportiv bucureștean în ultima perioadă.

Gabriela SzaboFoto: Hotnews

Fosta mare atletă va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, așa cum a adăugat Nicușor Dan.

Nicușor Dan o înlocuiește pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM București

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi.

Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară.

Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)”, a precizat Nicuşor Dan pe contul personal de Facebook.

„În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București.

Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București”, a adăugat edilul.

Presiuni făcute de mai mulți consilieri generali pentru ca Adrian Vasile să fie dat afară de la CSM București