Meciul dintre boxerii britanici Tyson Fury şi Anthony Joshua este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de către fani, a opinat Todd DuBoeuf, preşedintele companiei de promovare Top Rank Boxing, citat de Reuters.

Tyson FuryFoto: Andrew Dowling / Alamy / Alamy / Profimedia

Tyson Fury, 33 ani, campionul mondial WBC al greilor, urma să-l înfrunte pe rivalul său britanic Joshua în luna august, în Arabia Saudită, dar el a fost obligat să lupte pentru a treia oară cu Deontay Wilder, fostul campion mondial WBC.

În septembrie, Anthony Joshua, campionul mondial WBA, WBO, IBF şi IBO, şi-a pierdut neaşteptat centurile în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, ceea ce a diminuat considerabil şansele unui duel între britanici.

"Mi-ar plăcea să-l văd pe Fury contra lui Joshua, Usik sau (Dillian) Whyte. În ce priveşte ordinea, Fury - Joshua este lupta pe care oamenii vor s-o vadă. Cred că Fury şi Joshua vor boxa cel puţin o dată, pentru că lumea doreşte asta", a declarat DuBoef pentru Sky Sports.

DuBoef a adăugat că Joshua trebuie să-şi ridice nivelul în meciul revanşă cu Usik şi să-şi recâştige titlurile mondiale înainte de un meci cu Tyson Fury, transmite Agerpres.

"Dacă meciul revanşă dintre Joshua şi Usik are loc, iar Usik va fi senzaţional din nou, atunci poate că lumea va spune că vrem un meci Fury - Usik. Joshua spune că a avut o seară proastă, dar trebuie să ajungă la un nivel ridicat pentru a şterge acea seară. Asta e important".

Anthony Joshua