Pe 23 februarie 2021, Tiger Woods a suferit un grav accident de mașină în urma căruia a avut nevoie de multiple intervenții chirurgicale în zona membrelor inferioare. La mai mult de nouă luni de la incident, starul din golful mondial a oferit un prim interviu după lunga recuperare necesitată de operațiile suferite.

HotNews.roFoto: Hotnews

Woods a declarat, într-un interviu acordat din casa sa izolată din sudul Floridei, că nu va mai juca niciodată golf full-time, dar are în plan revenirea pentru câteva competiții.

"Cred că este realist să vorbesc de o revenire, dar nu voi mai juca niciodată full-time golf. Voi evolua probabil la câteva turnee.

Nu sunt nici măcar la jumătatea drumului (n.r. vorbind despre recuperare). Simt că mă dezvolt din punct de vedere muscular și din punctul de vedere al sistemului nervos. Sunt însă conștient că am avut parte de cinci operații și nu este un lucru ușor.

Acum mă bucur de lucrurile simple. Să-l văd pe fiul meu Charlie jucând golf, să merg în curte și să mă bucur de ciripitul păsărelelor. Fără muzică, oameni vorbind, nimic. Asta mi-a lipsit mult", a declarat Tiger Woods, conform Marca.com.

În februarie, Tiger Woods a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a rostogolit de mai multe ori într-o zonă predispusă accidentelor a unei autostrăzi de lângă Los Angeles. La sosirea echipelor de intervenție, multiplul campion al golfului profesionist era conștient, dar avea multiple răni la nivelul membrelor inferioare.

Woods a fost extras din mașină cu ajutorul unui instrument de descarcerare special. Polițistul care a ajuns primul la fața locului a declarat că jucătorul ”a avut mare noroc că a scăpat cu viață”.

Jucătorul de golf a fost dus de urgență la centrul de traumatologie Harbor-UCLA, unde a fost operat pentru multiple fracturi deschise la piciorul drept, care au necesitat și implantarea unor șuruburi și tije de susținere. Ulterior, starul din lumea golfului a fost transferat la Cedars-Sinai Medical Center.