Sean Strickland, luptător în UFC, admite că și-a dorit în mai multe rânduri să omoare pe cineva atunci când părăsește propria locuință. Sportivul este cunoscut pentru orientarea sa neo-nazistă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un interviu acordat The MMA Hour, Strickland a explicat că nu consideră că ar putea fi dat afară pentru declarația sa, deși a admis că s-a gândit în repetate rânduri la comiterea omuciderilor.

"Poate nu mă înțelegeți, dar îmi place. Îmi place ca atunci când ies din casă să mă gândesc că aș putea omorî pe cineva. Am vrut mereu să omor pe cineva de-a lungul vieții. Cred că acesta este și motivul pentru care nu am viață socială.

Atunci când am fost arestat, consideram că m-ar face să mă simt foarte bine pentru o scurtă perioadă de timp să omor pe cineva", a declarat luptătorul UFC, conform Marca.com.

Sean Strickland a explicat că atunci când era mic, a fost dat afară de la școală pentru tendințele sale neo-naziste și înclinate spre supremația albilor. Sportivul consideră că problemele sale izvorăsc de la faptul că acesta îl considera pe bunicul său un idol, iar el avea aceleași credințe.

UFC (Ultimate Fighting Championship - arte marțiale mixte) este cea mare organizație MMA (arte marțiale mixte) din lume. Ea găzduiește cei mai mulți luptători de top din acest sport.

Alături de Jon Jones, unii dintre cei mai cunoscuți luptători care activează sau au activat în UFC sunt Conor McGregor, Brock Lesnar, Anderson Silva, Georges St-Pierre, Randy Couture, Tito Ortiz sau Ronda Rousey.

Dana White, actualul președinte al UFC, nu a dat până în acest moment nicio declarație referitoare la spusele lui Strickland. ​