Sports Business Academy a ajuns în sezonul 7, iar pentru această toamnă va fi singurul loc din Europa unde poți să întâlnești un Campion Mondial, un superjucător din NBA, două Campioane Olimpice și un deținător de Champions League.

Notti Magique la Sports Business Academy Foto: webPR.ro

Alături de sportivii de top, ai acces la proiecte și profesioniști din sport care îți vor pune pe masă accesul la informații din interiorul industriei, pentru ca tu să beneficiezi de experiența acestora.

Sports Business Academy a început in forta pe 20 Octombrie, alaturi de Gianluca Zambrotta si Fabrizio Ravanelli, în singurul loc din România unde profesioniștii din sport se întâlnesc cu sportivii de top.

Acreditată la nivelul Uniunii Europene este prima academie de sports business din Europa de Est, devenind din 2019 și marcă înregistrată.

Prin intermediul aplicației Zoom, cursanții vor avea oportunitatea de a participa, timp de 8 săptămâni, la sesiunile live, alături de reprezentanții de marcă și sportivii de renume din industrie.

Participanții vor deprinde abilități noi, vor interacționa și vor învăța din experiența invitaților și profesioniștilor din domeniul sportiv, având acces nonstop la platforma online de eLearning a cursului. Platforma conține peste 145 de cursuri video și 2600 de pagini de conținut premium, constând în materiale teoretice și studii de caz ale celor mai de succes proiecte din sportul românesc.

Fiecare cursant este recompensat cu prima certificare a competențelor sale în baza perioadei pe care o alocă pentru educația sa, iar certificatul va putea fi descărcat automat din platformă, notând nivelul fiecăruia de pregătire.

Sports Business Academy, începând cu anul 2015, împreună cu ASE și-a deschis ușile iubitorilor sportului și profesioniștilor, oferind cursanților accesul la cele mai importante evenimente și proiecte sportive prezentate de către cei mai competenți specialiști din industria sportivă și marii campioni ai României.

Ediția 2021 aduce în fața iubitorilor de educație din sport pe: Gianluca Zambrotta (Campion Mondial cu Italia), Simona Radiș (Campioană Olimpică Japonia 2020), Nicoleta-Ancuța Bodnar (Campioană Olimpică Japonia 2020), Fabrizio Ravanelli (deținător de Champions League cu Juventus Torino), Ghiță Mureșan (singurul român baschetbalist din NBA), Cristian Gheorghe (Managing Director eAd Sport Promotions), Alexandru Negrea (Consultant și Trainer Social Media), Lucian Anisia (Academy Director - British Academy of Sport Kuwait), Cristian Pîndichi (Organizator Evenimente Spinning/Pescuit), Mihaela Constantinescu (Specialist Marketing Sportiv), Sergiu Petre (Communication Director Sports Marketing Unit Graffiti PR), Mirel Alexa (Managing Director Sports Festival), Iosif Vidoni (Expert Copywriting), Cosmin Nae (Fondator Quantix Marketing Consulting), Narcis Cernea (Specialist în Nutriţie Personalizată și Fitness), Valentin Popescu (Director Sports Marketing Alexandrion Grup), Cătălin Sprinceanã (Fondator și Team Manager, Dinamo-BikeXpert), Tudor Marta (Organizator Baia Mare Beach Handball Challenge), Alexandru Ion (Founder Nexus Gaming, Marketing Manager foodpanda) si Patrick Ciorcila (Director Turneu Trannsylvania Open).

Sports Business Academyse adresează iubitorilor de sport, profesioniștilor care vor să învețe din experiența unora dintre cei mai mari sportivi din România, dar și de la oameni din diferite domenii precum personal branding, vânzări, marketing, comunicare, sponsorship, drept sportiv, organizare de evenimente.