Madison Wilson, înotătoare australiană care a câștigat proba de ștafetă 4x100 m liber împreună cu echipa Australiei la JO Tokyo 2020, este spitalizată în Italia. Ea a făcut Covid-19, deși s-a vaccinat cu ambele doze.

HotNews.roFoto: Hotnews

Wilson, 27 ani, medaliată cu aur şi argint la Rio 2016 tot cu ştafeta australiană de 4x100, a postat pe Instagram o fotografie în care se află pe un pat de spital.

Sportiva australiană a scris că a făcut ambele doze de vaccin şi a urmat protocoalele sanitare pentru a concura la competiţia organizată de International Swimming League (ISL) din Italia, potrivit Agerpres.

''Mă simt extrem de ghinionistă, dar cred că acesta este un semnal uriaş de alarmă. Covid este un lucru serios şi atunci când vine te loveşte foarte tare. Ar fi o prostie să nu spun că am fost speriată'',a scris Wilson pe reţelele de socializare.

La Tokyo, Wilson a mai cucerit o medalie de bronz cu ştafeta australiană de 4x200 m liber, iar în prezent participa pentru echipa LA Current în circuitul ISL.

''Îmi voi lua ceva timp să mă odihnesc şi sunt sigură că voi fi gata să revin înapoi în cel mai scurt timp'', a adăugat campioana din Australia.