Usain Bolt, octuplu campion olimpic, susține că a fost tentat să revină în atletism la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar acum este mult prea târziu pentru a mai concura.

Usain BoltFoto: rio2016.com

Sportivul jamaican Usain Bolt și-a încheiat cariera în 2017 și spune că antrenorul a fost cel care i-a recomandat să nu mai revină.

"Este prea târziu (n.r. pentru o revenire).Dacă ar fi fost să revin, aș fi făcut-o pentru Olimpiadă (de la Tokyo). Când i-am spus antrenorului meu că mă voi retrage, m-a luat la o discuție și mi-a spus: <>.

Îmi amintesc când m-am dus la el în 2019 și l-am întrebat ce părere are despre o posibilă revenire a mea. El a răspuns: <>. Așa că dacă antrenorul meu nu este cu mine, nici măcar nu voi încerca o reîntoarcere. Am încredere în el și dacă a spus ceva, este calea cea bună”, a declarat Usain Bolt, conform BBC.

După o scurtă trecere la fotbal, Usain Bolt s-a orientat spre muzică. El a produs un album împreună cu cel mai bun prieten al său, Nugent 'NJ' Walker. Bolt susține că vrea chiar să obțină un Grammy într-o zi.

În vârstă de 35 de ani, jamaicanul este octuplu campion olimpic şi deţinător al recordurilor mondiale la 100 şi 200 metri.